Connect with us

Kultúra

City Fest: V piatok Desmod v sobotu Ego

Published

on

Reklama

Kvôli festivalu uzavrú Rázusovu ulicu. Pódium bude stáť pri lekárni na Námestí slobody. Známe kapely by mali do centra prilákať tisíce ľudí.

[singlepic id=42769 w=320 h=240 float=left]Včera zverejnený line-up odhalil, že hlavnou hviezdou piatkového (17. mája) programu bude kapela Desmod. Okrem nich zahrajú Slniečko, Basstards, ACDC Revival, Funny Faces a Dobrý plán. Koncerty štartujú o 15.00 h.

Reklama

Začiatok sobotného programu je naplánovaný na 13.00 h. Headlinerom bude raper Ego,ktorý sa predstaví so živou kapelou. Okrem neho sa budú o zábavu starať DJ Popper, Igor Kmeťo, Bio&Rudec, DJ EKG, Naex, Johny Mečoch,Fuera Fondo, Djuro&Mona a na programe je aj párty rádi Express.

REKLAMA
bike-centrum

Reklama

V rámci sprievodných podujatí si v sobotu môžu deti  vyskúšať streľbu na kôš či dribling s Piešťanskými Čajkami, potom zasúťažiť a napokon získať autogramy. Na nedeľné popoludnie je pripravená  autogramiáda hokejistov. Tešiť sa môžete tiež na exhibíciu spoločenských tancov, bike show, lety balónom a módnu prehliadku.

Podľa mapky festivalového areálu bude pódium postavené pred lekárňou na Námestí slobody. Občerstvenie nájdu návštevníci na na ľavej a pravej strane areálu, ako WC im poslúžia verejné toalety, približne v strede bude VIP zóna. Rázusovu ulicu počas CityFestu uzavrú.

Organizátormi podujatia sú B&R Group s.r.o., Rukahore agency a Mesto Piešťany. Podľa primátora Rema Cicutta nemá radnica v súvislosti s tým žiadne priame náklady. Usporiadateľom však pomôžu zamestnanci Mestského kultúrneho strediska, Služieb mesta Piešťany a mestskej polície.

Text: Martin Palkovič

Populárne články