Connect with us

Šport

Medaily z Majstrovstiev Slovenska aj pre PPK

Published

on

Reklama

Na Majstrovstvách Slovenskej republiky v plávaní, ktoré sa uskutočnili v Bratislave 15. až 17. júna úspešne plávali aj pretekári Piešťanského plaveckého klubu.

[singlepic id=31716 w=320 h=240 float=right]Agáte Malíkovej sa podarilo získať titul majsterky slovenska medzi seniorkami vo finále A v disciplíne 200 m polohový pretek. Striebornú medailu získala na dvojnásobnej trati, ktorá sa plávala priamo na čas. Vo finále A plávala ešte dvakrát a to na 50 m motýlik, kde skončila piata a na 100 m prsia, kde v osobnom rekorde skončila šiesta. V disciplíne 50 m prsia jej ušlo finále A len o 3 stotiny sekundy. Hoci vo finále B zaplávala o sekundu lepší čas ako v ranných rozplavbách (ktorý by jej stačil aj na 6. miesto) skončila 1. vo finále B, teda celkovo deviata.

Reklama

Katarína Hollá vyplávala tretie miesto na 50 m znak vo finále A. Aj vo všetkých ostatných disciplínach sa dostala do finále A. Na 50 m voľný spôsob skončila piata, na dvojnásobnej trati siedma. Na 100 a 200 m znak skončila ôsma. Päťdesiatky plávala v osobných rekordoch.

Juraj Bilený doplával ôsmy vo finále A na 200 m motýlik a bol siedmy na 400 m polohový pretek, ktorý sa plával priamo na čas. Zaplával osobné rekordy v disciplínach 200 m motýlik a polohový pretek a na 400 m polohový pretek.

Reklama

Autor: Eva Bilená

Populárne články