Connect with us

Šport

Hádzaná: Naši tesne prehrali v Stupave

Published

on

Reklama

Prvoligoví hádzanári MHK Piešťany boli blízko k zisku bodu v súťaži, keď počas uplynulého víkendu cestovali na zápas so Stupavou. Nakoniec tam prehrali s tesným výsledkom 21:20.

Ilustr. foto: hctatranstupava.sk

Reklama

 

Od začiatku zápasu medzi HC Tatran Stupava a MHK Piešťany dominovali na oboch stranách tvrdé obrany. Bojovalo sa o každú loptu a až do 20. minúty žiadne družstvo nevyhrávalo viac ako o jeden gól.

Reklama

Potom však domáci otočili na 9:6 a hostia mali čo doháňať. Vyrovnané bolo až 8. minúte druhého polčasu a záver zápasu sa premenil na napínavú drámu. Našim chýbalo trochu šťastia a nakoniec si pripísali tesnú prehru 21:20.

REKLAMA

zverland-2-april

„V búrlivej atmosfére sme podali dobrý výkon, ale bohužiaľ opäť bez bodového zisku. Škoda, že sme nevyužili výborný výkon oboch našich brankárov a po diskvalifikácii oboch našich streleckých spojok sme mali problém sa strelecky presadiť cez vysokú obranu domácich, škoda v závere nepremenených šancí Bolješika a Varačku. Celé družstvo podalo výborný bojovný výkon a škoda, že sme aspoň neremizovali,“ zhodnotil Martin Nedorost z MHK Piešťany.

(red)

Populárne články