Connect with us

Šport

Zumbu budú tancovať pre Veroniku

Published

on

Reklama

Charitatívny zumba maratón sa uskutoční v sobotu 26. apríla od 15.00 do 18.00 h v hoteli Sorea Piešťany. Vstupné je 5 eur a výťažok z akcie bude venovaný na liečbu Veroniky Bittnerovej v Adeli Medical Center.

zumba„Adeli Medical Center je pre mňa miesto zázrakov. Vďaka nemu som prvýkrát pocítila, aké je stáť na vlastných,“ povedala Veronika Bittnerová z Piešťan. S diagnózou detská mozgová obrna bojuje už od malička. Najprv jej odborníci dávali iba slabú nádej na samostatnú chôdzu, jedna z operácii jej stav neskôr ešte zhoršila.

Reklama

Lekári v Adeli na základe vstupnej prehliadky potvrdili, že liečba v tomto zariadení, by jej stav dokázala výrazne zlepšiť. Problémom sú však peniaze a práve tie sa pokúšajú zohnať organizátori zumba maratónu. „Čím viac ľudí príde, tým lepšie,“ odkazuje Veronika.

Milovníkov zumby budú maratónom sprevádzať inštruktori Katarína Augustíneková, Valika Molnárová, Lucia Méresová, Kristína Turoň-Olejárová a Tomáš Solčány. Táto zostava zaručuje dobrú zábavu s cieľom podporiť dobrú vec.

Reklama

Čítajte aj: Liečby v Adeli sa vzdal v prospech iných pacientov

(red)

Populárne články