Connect with us

Šport

Mladí karatisti vstúpili do sezóny úspešne

Published

on

Reklama

V Brne sa počas uplynulej soboty 3. októbra konala medzinárodná súťaž karate – GRAND PRIX BRNO 2015. Turnaja sa zúčastnili i karatisti zo Seigokan Annamária Valová z Piešťan a Šimon Prievozník z Vrbového. Obaja zabojovali vo svojich kategóriách v súťaži kata do 11 rokov.

pohar

Reklama

Annamária šla na súťaž s cieľom vyskúšať si úplne nové zostavy kata, ktoré ešte nikdy na súťaži nepredviedla. Cieľ sa jej úspešne podarilo naplniť a svojimi výkonmi dosiahla i medailové ocenenie. V kategórii kata mladšie žiačky obsadila 3. miesto. V kategórii, v ktorej štartoval Šimon Prievozník, bolo viac ako 32 súťažiacich. Celkovo štartoval päť krát. Z toho štyrikrát vyhral 5:0. Dostal sa tak do finále, kde sa mu podarilo opäť vyhrať nad súperom, i keď s menším počtom bodov (3:2). Stal sa tak víťazom kategórie kata mladší žiaci. Okrem zlatej medaile si domov odniesol aj víťazný pohár určený najtechnickejšiemu pretekárovi.

simonaninkasimon

Reklama

Ďakujeme obom úspešným karatistom za ich ochotu reprezentácie a pozitívneho zviditeľnenia svojho klubu i mesta v zahraničí.

-Seigokan-

Populárne články