Connect with us

Kultúra

Pyco predstaví ďalšiu knihu receptov, okorenil ju zážitkami

Published

on

Reklama

Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov, okorenenú aj o jeho zážitky a skúsenosti. Predstaviť ju príde známy moderátor osobne do piešťanského kníhkupectva Centrum knihy v stredu 5. novembra o 18,00 h. 

pyco

Reklama

REKLAMA

kia akcia

Reklama

V novej knihe neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín a jeho najnovších kulinárskych kreácií aj nečakaných kombinácií. Nápadité recepty sú doplnené autorovými postrehmi, zážitkami a skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádza samostatná fotografia, pričom o všetky sa postaral opäť autor. Nechýba dokonca aj zbierka čitateľských fotografií, reagujúca na jeho debutovú knihu. Originálny obal knihy vytvorili renomovaní fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík. Piešťanskú besedu, spojenú s autogramiádou pripravilo Centrum kniha a Mestská knižnica Mesta Piešťany.

Martin PYCO Rausch vyštudoval hotelovú akadémiu a okrem gastronómie a cestovania sa venoval hudobnej dramaturgii. Do povedomia sa zapísal predovšetkým ako rozhlasový a televízny moderátor. V roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ publikáciou “MOJE JEDLO”. Od roku 1994 je vegetariánom.

Text a foto: Tlačová správa organizátora

Populárne články