Connect with us

Aktuality

Kultúrnym počinom roka má byť Egova skladba Žijeme len raz

Published

on

Reklama

Jednohlasne sa na tom zhodli členovia komisie mestského zastupiteľstva a odporučili, aby bola Michalovi Strakovi udelená Cena primátora.

[singlepic id=37675 w=520 h=340 float=center]

Reklama

Vyplýva to zo zápisnice, ktorú zverejnili na webe mesta. Okrem rapera Ega boli nominovaní: Stanislava Žáková s benefičným vystúpením na podporu útulku, Martin Ševčovič s 5. ročníkom výstavy Young Art Show a občianske združenie Pro Civitate s projektom Historická ulička.

Kultúrnou osobnosťou uplynulého roka sa má podľa odporúčania členov komisie stať Martin Ševčovič.

Reklama

Pre Ega by to bol v krátkom čase  druhý úspech s jeho debutovým sólovým singlom. V ankete Slávik 2012 vyhral kategóriu Videoklip roka. Okrem toho má toto video na portáli YouTube takmer 22,5 milióna pozretí. Na popovo-tanečnom hite spolupracoval s Róbertom Burianom. Videoklip sa odohráva na Slnečných jazerách pri Senci.

REKLAMA

fitness sity dieta

Ceny za výnimočné aktivity v sociálnej, kultúrnej a environmentálnej oblasti udeľuje  jednotlivcom alebo organizáciám primátor mesta  Piešťany. Nominácie môže posielať verejnosť. Zaoberajú sa nimi príslušné komisie mestského zastupiteľstva, ktoré potom primátorovi predkladajú svoje návrhy na udelenie ceny.

Predsedom Komisie kultúrnej a názvoslovnej je Martin Valo, tajomníčkou Mária Golubcová a členmi Margita Galová, Kornel Duffek, Vladimír Krupa, Jana Štefečková Beňačková, Miloš Tamajka a Andrej Valentovič.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://youtu.be/lYEi_WdCTDI[/youtube]

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič

Populárne články