Connect with us

Kultúra

Denisa Kolářová otvorí výstavu ŽENA ŽENE O ŽENE

Published

on

Reklama

Magna Gallery v priestoroch OC Aupark na Teplickej ulici pozýva všetkých záujemcov o moderné súčasné umenie a dizajn na prvú tohtoročnú výstavu diel autorky Denisy Kolářovej s názvom ŽENA ŽENE O ŽENE. Slávnostné otvorenie sa uskutoční v piatok 22. januára o 18,00 h a autorská výstava potrvá do 29. februára.

Autorka v nej ponúkne možnosť nahliadnuť cez atmosféru obrazov do zakázaných komnát ženy. Emócie a zážitky, prerozprávané dielami z rokov 1987 až 2015, so zámerom na chvíľu sa zastaviť, mať sa rád, byť v súlade sám so sebou. Pastel, akryl a olej v rôznych variáciách oslovia zmysly a vyzvú myseľ otázkam…

Reklama

 

 

Reklama

Denisa Kolářová sa narodila v roku 1975, vyštudovala angličtinu a literatúru na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského, ale učaroval jej svet umenia a v súčasnosti sa venuje najmä maľbe, ale aj fotografii. Žije a tvorí v Bratislave, za sebou má už viac ako dve desiatky samostatných alebo spoločných výstav. Viac o nej a jej dielach nájdete na http://galeriagraphica.com/. Kurátorkou autorkinej novej piešťanskej výstavy je Libuša Seidmannová.

Life

Denisa Kolářová: LIFE 2015 (kombinovaná technika na plátne)

Okrem autorských prezentácií má v ponuke Magna gallery aj originálne šperky od mladých výtvarníkov, dizanérov a knihy z vybraných slovenských vydavateľstiev s ilustráciámi od renomovaných výtvarníkov. Všetko vhodné aj ako netradičný darček za veľmi prijateľné ceny. Galéria sídli v priestoroch priľahlých k OC Aupark zo strany Teplickej ulice a otvorená je od utorka do piatku od 13,00 do 18,00 a v sobotu od 9,30 do 12,30 h.

Od roku 2012, kedy usporiadala táto malá súkromná galéria svoju prvú výstavu súčasného slovenského umenia sa v jej priestoroch v Piešťanoch vystriedalo okolo stovky umelcov na autorských alebo spoločných prezentáciách. Viac aj na www.magnagallery.sk

PR

Populárne články