Connect with us

Šport

Z Pohára Slávie UK priviezli moravianski kajakári 16 medailí

Published

on

Reklama

Počas uplynulého víkendu sa v Bratislave uskutočnili preteky, na ktorých opäť predviedli svoje talenty a vynikajúcu formu malí športovci z ŠK Kajak Moravany nad Váhom. V celkovom hodnotení skončili na pretekoch Pohár Slávie UK štvrtí za  Šamorínom, Novákmi  a Komárnom. Súťažilo celkovo 17 klubov z celého Slovenska.

[singlepic id=58116 w= h= float=center]

Reklama

Deti aj tentoraz podali skvelé výkony. Nestratili sa ani v najsilnejších kategóriách, kde niekedy súťažia až tri desiatky talentov. Na úspechu malých kajakárov majú veľký podiel najmä ich tréneri Juraj Homola, Alexander Kása a Peter Vetrík, ktorí sa deťom venujú každý pracovný deň aj počas víkendov.

Výsledky:

Reklama

1. miesta – Samuel Podhradský K1 chlapci 11r., Lucia Valová C1 dievčatá 13r.

2.miesta – Lukáš Valo C1 chlapci 13r., Lucia Valová K1 dievčatá 13r., Martina Havrilová C1 dievčatá 13r., Michal Jurčo K1 chlapci 12r., Branislav Jurčo K1 chlapci 11r., Samuel Podhradský a Branislav Jurčo K2 chlapci 11-12r., Tatiana Trakalová K1 dievčatá 10r., Martin Chalás K1 chlapci 9r., Romana Švecová dievčatá 9r.

3.miesta – Silvia Moravčíková C1 dievčatá 13r., Mia Hjartaker a Lucia Prouzová K2 dievčatá 11-12r., Adam Kucharík K1 chlapci 9r.

Text a foto: Sylvia Valová

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

Populárne články