Connect with us

Kultúra

Elektrárňa má šancu získať Cenu verejnosti CE∙ZA∙AR. Pomôžte jej

Published

on

Reklama

Zrekonštruovaná technická pamiatka na Staničnej ulici sa dostala do finále prestížnej ceny za architektúru CE∙ZA∙AR. O víťazovi v jej kategórii rozhodnú odborníci, ale cenu verejnosti udeľujú návštevníci portálu hnoline.sk. Ak chcete, aby CE∙ZA∙AR putoval do Piešťan, stačí jeden klik

[singlepic id=58131 w= h= float=center]

Reklama

O cenu verejnosti sa uchádza 17 architektonických diel. Víťazi jednotlivých kategórií budú vyhlásení 8. októbra v priestorochStarej tržnice v Bratislave. Priamy prenos môžu sledovať diváci RTVS od 20.00 h. Jedno z víťazných diel sa dostane aj medzi nominácie na prestížnu Cenu Európskej Únie Mies van der Rohe Award.

Cenu za architektúru CE∙ZA∙AR udeľuje Slovenská komora architektov. Finalistov tento rok vybrala spomedzi rekordného počtu prihlásených diel medzinárodná odborná porota koncom júna.

Reklama

Slovenská komora architektov zverejnila nominácie súťažného ocenenia CE·ZA·AR 2014, ktoré spomedzi historicky rekordného počtu prihlásených diel vybrala medzinárodná odborná porota koncom júna. Víťazi ceny v jednotlivých kategóriách budú vyhlásení 9. októbra 2014. Šancu uspieť má aj zrekonštruovaná Elektrárňa Piešťany. Autormi tohto projektu sú architekti Vladimír Hain, Michal Ganobjak, Martin Paško a Zuzana Zacharová.

Za Elektrárňu Piešťany môžete hlasovať tu.

(red)

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

Populárne články