Connect with us

Šport

Martina Moravcová odovzdáva skúsenosti malým talentom

Published

on

Reklama

Naša najúspešnejšia plavkyňa sa napriek materským povinnostiam po roku vráti k bazénu v piešťanskom hoteli Sĺňava a od 7. do 23. augusta bude odovzdávať svoje skúsenosti mladým talentom. Opäť sa tam uskutoční prázdninový plavecký kemp, počas ktorého sa deti od 10 do 15 rokov zdokonalia v technike, dostanú informácie o doplnkovom tréningu na suchu a absolvujú besedy o správnej výžive a športovej psychológii.

[singlepic id=2832 w=320 h=240 float=right]Aj tento rok má 42 detí kemp zadarmo, pretože ich podporí Nadácia Poštovej banky. Z každej vekovej kategórie boli vybraní len najlepší chlapci, dievčatá a „skokani“ roka. Hodnotenie prebehlo na základe výkonov počas tejto sezóny. Ďalších šesť detí obdržalo od nadácie divokú kartu.

Reklama

Už vlani prekvapilo Martinu Moravcovú množstvo záujemcov. Hlásili sa dokonca deti zo zahraničia. Tento rok sa má kempu zúčastniť až 150 talentov.

[singlepic id=2837 w=320 h=240 float=left]„Počas kempu sa budeme venovať zdokonaľovaniu plaveckej techniky detí, ale aj doplnkovému tréningu na suchu. Deti absolvujú besedy o správnej výžive a pitnom režime, o športovej psychológii, ale aj význame športu, kde sa zameriame na to, prečo sa venujú plávaniu a čo chcú dosiahnuť,“ informovala dvestonásobná rekordérka Martina Moravcová.

Reklama

Autor: mp Foto: hug(o)photo agency – Tomáš Hudcovič

Populárne články