Connect with us

Šport

Bratislava-inline sa sťahuje do Piešťan

Published

on

Reklama

V sobotu 13. augusta sa bratislava-inline na jeden večer presťahuje do ďalšieho slovenského mesta, tentoraz do Piešťan. Korčuliari a cyklisti sa tak môžu tešiť na ďalšiu jazdu mestom po cestách, ktoré za normálnych okolností patria autám.

[singlepic id=17172 w=320 h=240 float=left]V Bratislave sa každý piatok stretne vyše tisíc korčuliarov, ktorí si po pracovnom týždni idú spríjemniť začiatok víkendu športovo-spoločenskou aktivitou. Túto atmosféru sa bratislava-inline rozhodla preniesť na jeden deň aj do Piešťan.

Reklama

„Pocit z takejto jazdy je jedinečný. Výborná atmosféra a energia, ktorú treba zažiť na vlastnej koži. Jazdí sa pre radosť, s kamarátmi, s rodinou, s hudbou…“ hovorí jeden z organizátorov.

Akcia je určená pre každého korčuliara, ktorý vie zabrzdiť a zísť dole kopcom. Je pre mladých aj starších, jednotlivcov aj skupiny. Vítaní sú samozrejme aj cyklisti.

Reklama

[vimeo width=“522″ height=“350″]http://vimeo.com/27119440[/vimeo]

[singlepic id=17171 w=320 h=240 float=right]Piešťanská akcia sa začína stretnutím od 18.00 h pri Auparku na Námestí slobody. Samotná jazda štartuje o 19.00 h a je dlhá približne 10 km. Trasa vedie z Námestia slobody ulicami Nitrianska, Alexandra Dubčeka, Slnečná, Veterná, Dlhá, Školská, Sládkovičova, Teplická, Staničná, Andreja Hlinku, Sasinkova, Štúrova, Winterova, Kuzmányho, cez park, Winterova, Rázusova, Námestie slobody. Medzičas vyplnia škola korčuľovania, freestyle exhibícia klubu i-riders a súťaže o darčeky. Pre sto účastníkov sú pripravené aj tričká.

„Na podujatie sa netreba registrovať ani platiť nejaký poplatok – stačí len prísť s dobrou náladou,“ dodávajú organizátori. Jazdiť sa bude v sprievode polície, inline teamu, zdravotníkov aj sanitky. Pre všetkých, čo majú strach z jazdy v dave, je pripravená inline škola. Školení inštruktori každému pomôžu a poradia.

Text a foto: tlačová správa

 

Populárne články