Connect with us

Šport

Hokej: Piešťany síce Košice nepokorili, ale o bod sa priblížili k Martinu

Published

on

Reklama

Súboj HC Košice s ŠHK 37 Piešťany, teda prvého a posledného tímu Tipsport ligy, ktorý sa konal v utorok 24. februára priniesol remízový výsledok 1:1. O víťazovi sa tak rozhodlo v samostatných nájazdoch. Ich zápletku až v 11 sérii rozriešil košický hráč Bartoš a Havranov teší aspoň jeden získaný bod. Vďaka nemu stiahli náskok Martina nachádzajúceho sa na ôsmej priečke na 4 body. Zajtra čaká hokejistov ŠHK 37 domáci súboj so Zvolenom a dôležitým bude najmä nedeľňajší súboj proti MHC Martin, ktorý má tiež prívlastok barážový. 

Piešťanom sa po dlhšom čase podarilo streliť prvý gól zápasu. V utorok sa z neho mohol tešiť už v 12. min Martin Belluš, ktorý strelou bez prípravy prekonal Melicherčíka. To však bolo zo strany Havranov všetko a ďalší gól už pridať nedokázali. Hoci podali odhodlaný a bojovný výkon, získali iba bod. „Sme radi aspoň za jeden bod, hlavne proti takému súperovi, akým sú Košice. Škoda, že sme nepridali ďalší v nájazdoch,“ povedal strelec jediného piešťanského gólu.

Reklama

Práve Martin, ktorý je hlavným konkurentom Piešťan v boji o play-off prehral doma s Nitrou a tak sa mu Piešťanci priblížili na štyri body. Oba zápasy sa hrali takmer v rovnakom čase, no Piešťanci sa sústredili len na svoj výkon a stav druhého stretnutia priebežne nesledovali. „Cez zápas sme to nevnímali. Výsledok sme si pozreli až po zápase. Samozrejme je dobré, že sme sa Martinu priblížili aspoň o bod, no ten rozdiel je stále veľký. Hádam nadviažeme na tento výkon aj v ďalších zápasoch a body budú pribúdať,“ zakončil P. Rybár.

-lt/TS Tomáš Horký/Foto: archív-

Reklama

Populárne články