Connect with us

Kultúra

Grafity stena na festivale Toto Je Hip Hop 2011

Published

on

Reklama

Blížiaci sa najväčší hip hopový festival na Slovensku TOTO JE HIP HOP 2011 otvorí svoje brány už o pár dní. Počas víkendu 1. – 2. júla sa na letisku v Piešťanoch predstaví slovenská a česká hip hopová špička, ktorú doplní headliner festivalu, americký herec a raper ICE CUBE.

[singlepic id=15692 w=320 h=240 float=right]To však nie je všetko. Okrem najlepšej hip hopovej hudby čakajú na návštevníkov aj ďalšie sprievodné podujatia, medzi nimi napríklad workshopy tanečníka Laciho Strikea a jeho Street Dance Academy. Pre milovníkov grafity je pripravené príjemné prekvapenie v podobe obrovskej steny, ktorú môžu využiť na prezentovanie svojej tvorby. “Chceme, aby na festivale dostali priestor všetky elementy hip hopu. Teda aj graffiti. Podobne ako predošlé roky, aj teraz po presťahovaní festivalu na letisko do Piešťan bude postavená viac než 50-metrová ROOFTOP GRAFF WALL,” prezradil zástupca organizátora Kuul Fabrik, Tomáš Marko a dodal: “Niektorí odvážlivci nám v rámci súťaže poslali dokonca maľby na nahom ženskom tele. Uvidíme, možno sa to ujme.” Organizátori  totiž pripravujú aj maľovanie na nahé telo.

Reklama

[singlepic id=15693 w=320 h=240 float=left]Na stenu na maľovanie môžu sprejeri v piatok nastriekať čo len chcú, v pláne je takzvaná Open Wall. Každý, kto si prinesie spreje, bude mať možnosť maľovať. V sobotu pripravili organizátori z Rooftopu špeciálnu exhibíciu s top domácimi writermi ako Daor, Aero či Animo. Ďalšie mená sa dozvedia návštevníci až priamo na mieste.

Text: TS Toto je hip hop Foto: www.totojehiphop.sk

Reklama

Populárne články