Connect with us

Aktuality

Benátsku noc roztancovali AC/DC.sk a Slniečko

Published

on

Reklama

Obľúbený piešťanský minifestival, ktorý sa však v posledných rokoch stále sťahuje, tentoraz lákal ľudí na Lodenicu. Po úspechoch na kúpalisku Eva (2009) a v Ratnovskej zátoke (2010) ich neprišlo príliš veľa, možno aj preto, že Benátskej noci po celý čas hrozil dážď.

[singlepic id=17061 w=320 h=240 float=left]Mrholiť začalo až počas vystúpenia Hexu, ktoré malo byť vrcholom večera, ale Piešťanci si vybrali vlastné hviezdy. Najväčšia zábava bola v publiku počas koncertov AC/DC.sk a Slniečka.

Reklama

Napriek tomu, že sa na Lodenici hralo celé popoludnie, iba zopár fanúšikov vyprovokovali k tancu Fuera Fondo. Lepšie to nebolo ani na Ska-pra šupine. Aj bikeri, ktorí vo svojej exhibícii predvádzali krkolomné kúsky, museli divákov neustále burcovať.

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=soKipg_k4vc[/youtube]

Reklama

[singlepic id=17051 w=320 h=240 float=left]Pod pódiom to začalo vrieť až na AC/DC.sk. Známa revivalová kapela sa najprv predstavila s hudbou od Black Sabbath aj so svojím hosťom Ronym Janečkom. Potom v trochu pozmenenej zostave nastúpili známi „austrálčania“. Diváci si užili všetky hity AC/DC v autentickom prevedení okorenené výstupmi excentrického sólového gitaristu. Koncert vygradoval, keď sa na pódium vrátil Rony Janeček a zaznela skladba T. N. T.

Na pódiu ich vystriedalo Slniečko, v ktorom však chýbal Miško Urban. Poslal za seba náhradu Ondreja Boteka a ten svojou džezovou gitarou koncert príjemne osviežil. Diváci samozrejme nechceli Punta a spol. z pódia len tak ľahko pustiť a neustále žiadali prídavok.

Benátsku noc ukončil Hex so zmesou svojich starých a nových hitov.

Foto: Martin Palkovič

[nggallery id=962]

Foto: Tomáš Halo

[nggallery id=961]

Autor: Martin Palkovič

Populárne články