Connect with us

Šport

Hokej: Na prvom tréningu havranov na ľad vykorčuľoval aj prezident

Published

on

Reklama

Piešťanského hokejové Á-čko vykorčuľovalo na ľad v novej sezóne po prvý raz v piatok 5. augusta. Fanúšikovská facebooková stránka Piešťanskí Havrani pozývala na tréning s tým, že ho povedie tréner Pavol Bratranec a na ľade budú hokejisti Peter „Anča“ Kubo, Aďo Kolník, Marek „Majco“ Mihálik, Peter Učeň, či Jaro Rybárik.

13935059_653468368142600_760582248257165992_n[1]

Reklama

Napokon sa na ňom objavil aj prezident klubu Jaroslav Lušňák a mix mladých hráčov i skúsených harcovníkov. Napriek tomu, že ŠHK37 Piešťany podľa medializovaných informácií spolu s ostatnými extraligovými klubmi poslali do začiatku augusta Pro Hokeju čestné vyhlásenia, ktorými prehlasujú, že majú vyrovnané všetky záväzky a splnili kritéria pre udelenie extraligovej licencie, Pro Hokej ešte odporúčania pre SZĽH na udelenie licencie nezverejnil.

Rovnako piešťanský klub zatiaľ nezverejnil oficiálne informácie o tom, akú ligu budú Piešťany hrať v nadchádzajúcej sezóne. Medzi fanúšikmi sa však už dlhšie diskutuje o tom, že to bude prvá prípadne druhá liga a nie najvyššia extraliga.

Reklama

Fotogalériu Mareka Bučka z prvého tréningu si môžete pozrieť na FB stránke Piešťanskí Havrani.

-red- Foto: Marek Bučko/FB Piešťanskí Havrani

Populárne články