Connect with us

Novinky

Hokej: O účasti Piešťancov v Tipsport lige sa rozhodne o pár dní, dnes v Easton Aréne prvý prípravný zápas Orange 20

Published

on

Reklama

 

Podľa informácií, ktoré včera uviedol Hokejportal.net, licenciu zrejme dostane desať klubov vrátane Piešťan. Kluby mali na začiatku augusta vedeniu PRO-HOKEJ zdokladovať, že majú vyrovnané všetky záväzky voči hráčom a trénerom z minulej sezóny. Podľa odporúčania vedenia im potom Výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja bude udeľovať licenciu pre štart v najvyššej súťaži. V Easton Aréne medzitým začali tréningy slovenskej reprezentácie Orange 20 a dnes odohrajú prvý prípravný zápas proti MHC Martin. Vstup naň je voľný.

Reklama

Napriek tomu, že Tipsport liga štartuje už zhruba o mesiac, PRO HOKEJ zatiaľ nepotvrdil zoznam účastníkov v novom ročníku. Ako uvádza Pavol Rajtár v článku: Predstavenstvo Pro Hokeja preštuduje dokumenty, čestné vyhlásenie má od všetkých klubov na stránke www.hokejportal.net desať klubov vrátane Piešťan zatiaľ dodalo čestné vyhlásenia a o ich účasti sa rozhodne do konca týždňa. „Desať klubov poslalo čestné vyhlásenie k tomuto dátumu. Prehlasujú, že majú naplnené všetky kritériá pre udelenie licencie. Majú mať vyrovnané všetky záväzky voči hráčom a trénerom. Do 7. augusta teraz vedenie PRO-HOKEJa preštuduje všetky dokumenty a na ich základe odporučí alebo neodporučí VV SZĽH udelenie licencie pre štart v najvyššej súťaži,“ konštatoval Richard Lintner pre Hokejportal.net.

V Easton Aréne medzitým už začala príprava reprezentácie Slovenska do 20 rokov, fungujúca v štátnom projekte HK Orange 20. Dnes – vo štvrtok 4. augusta odohrá prvý „domáci“ prípravný zápas v piešťanskej  proti MHC Martin, Začína sa o 18,00 hod a vstup je zdarma.

Reklama

-ad-, Zdroj: Hokejportal.net, ŠHK 37

Populárne články