Connect with us

Novinky

Futbal: Piešťanskí dorastenci privítajú najbližšiu stredu rivalov z Vrbového

Published

on

Reklama

Tohtoročná jar sa už pomaličky blíži ku svojmu koncu a spolu s ňou aj futbalová sezóna 2015/2016. Ako už mnohí viete, v našom meste síce nemáme mužskú kategóriu futbalového družstva, avšak našimi hlavnými reprezentantmi sú momentálne dorastenci. Práve oni, mladší aj starší dorast, už najbližšiu stredu 1. júna zažijú posledný sezónny zápas v domácom prostredí. Určite príďte naše futbalové talenty povzbudiť.

V spomínanú najbližšiu stredu, privítajú Piešťanci svojich rivalov zo susedného Vrbového, s ktorými zvedú boj o posledné možné body. Dvojzápas začne starším dorastom okupujúcim peknú 6. priečku s výkopom o 15:00 proti MFK Vrbové, ktoré mu „dýcha na chrbát“ zo svojej siedmej pozície. Mladší dorast zasa po mimoriadne vydarenej sezóne, kedy neprehral od septembra minulého roka zo suverénnej prvej pozície bude v okresnom derby hostiť 6. tím tabuľky s výkopom o 17:15.

Reklama

Práve z dôvodu, že ide o najväčšie okresné derby, by vás chceli zástupcovia dorastencov vidieť na našom futbalovom štadióne, kde ste všetci vítaní. Príďte podporiť našich chalanov, ktorí si to po všetkej tej drine jednoznačne zaslúžia.

-lt/Tomáš Blahuta-

Reklama

Populárne články