Connect with us

Kultúra

GRAPE priniesol vynikajúce koncerty a fantastické počasie

Published

on

Reklama

Druhý deň festivalu GRAPE priniesol účastníkom vynikajúce počasie, množstvo zábavy a silnú atmosféru. Výnimočné koncerty predviedli napríklad írsky hudobníci All Tvvins, trojica z Nemecka vystupujúca pod menom Milky Chance, maskovaná zostava Bokka z Poľska, českí Midi Lidi, britský Block Party a samozrejme mnohé ďalšie kapely. Návštevníci si okrem toho užili artistov v Kofola Cirku, stand-up Silné reči, šikovnosť skateboardistov a mnohí tiež využili možnosť nakúpiť si zaujímavé vecičky od výrobcov v Urban markete.

IMG_3909_resize

Reklama

„Ja som sa z festivalu tešil najviac na Kaytranadu, stihol som z neho až dve pesničky a jeho koncert bol podľa mňa naozaj výborný. GRAPE sa nám tento rok podľa mňa podaril, areál bol omnoho čitateľnejší a ľudia boli spokojní, stačí sa prejsť po runwayi. Festivalu by som prial, aby nám nezostarol a navštevovali ho takí pekní ľudia ako doteraz,“ organizátor a frontman skupiny Billy Barman Juraj Podmanický.

Festival GRAPE mal byť pôvodne v Pezinku, ale úmysel organizátorom nakoniec nevyšiel. Pri hľadaní nového priestoru prešli niekoľko letísk a s Michalom Kaščákom sa dokonca bavili o možnosti usporiadať podujatie v Trenčíne. Nakoniec sa rozhodli pre Piešťany, kvôli dobrej polohe, ubytovacím kapacitám, okolitému prostrediu i atmosfére, ktorú naše mesto má.

Reklama

„Festival je pocitovo malý a jeho kapacitu momentálne rozširovať nechceme. I keď podujatie oproti prvým ročníkom značne narástlo, máme pocit, že tie posledné dva ročníky boli pre nás akýmsi stropom. Väčší nechceme byť i preto, že sa nám táto veľkosť GRAPE-u vyslovene páči a je podľa nášho názoru ideálna. Sme radi, že ľudia sa tu zabávajú a tešia, pretože kvôli tomu to robíme a festivalu by som určite prial, aby sme ho robili čo najdlhšie,“ zhodnotil festival organizátor Ján Trstenský.

IMG_3860_resizeIMG_3884_resizeIMG_4158_resize

IMG_4398_resizeIMG_4447_resizeIMG_4559_resizeIMG_4515_resize

-lt-

Populárne články