Connect with us

Kultúra

Cityfest Piešťany predstavil kompletný line-up

Published

on

Reklama

Mestský open-air festival štartuje už 27. mája 2016 a organizátori zverejnili kompletný line-up. Program začína v piatok o 17-tej vystúpením skupiny Everlong, headlinerom bude český spevák Xindl-X, sobotné popoludnie je zamerané na deti, ktoré sa potešia Mirovi Jarošovi, večer bude nabitý žánrami a o 22,00 h zažiari hlavná hviezda David Koller. Festival pokračuje v nedeľu komornejším zameraním.    

cityfest

Reklama

 

 

Reklama

CityFest otvorí v piatok 27. mája skupina Everlong o 17.00 hod z Nitry, nasledovať bude Hrana zo Starej Turej. Jeden z hlavných headlinerov festivalu, skokan roka podľa ankety Český slávik Xindl X vystúpi už o 20.00 hod. Nasledovať bude new age pop kapela King Shaolin, závan letnej pohody prinesie skupina Le Payaco o 23.00 hod a piatkovú noc ukončí pop rocková kapela The Paranoid.

„Keďže hlavným zámerom festivalu Cityfest je priniesť kultúru a zábavu pre všetkých, sobotný program myslí aj na tých najmenších, už o 14.00 poteší všetky mamičky s detičkami Miro Jaroš s jeho špeciálnym detským programom,“ uvádzajú organizátori v tlačovej správe.

Fanúšikov temperamentných rytmov zaujme o 16.00 hod Malalata a zábava bude pokračovať v rýchlom rytme SKA aj s piešťanskou kapelou Fuera Fondo o 17.30.

Nielen teenagerom je určené vystúpenie jedného z najúspešnejších slovenských rapperov s prezývkou Kali o 19.30 hod. Na svoje si príde aj náročnejšie indie-rockové publikum vystúpením kapely Walter Schnitzelsson o 21.00 hod. O 22.00 hod sa dočkáme avizovaného hudobného zážitku – vystúpi jedna z najväčších legiend českého hudobného neba, DAVID KOLLER zo skupiny LUCIE.

koller

David Koller je jeden z najúspešnejších českých interpretov, ktorý sa na hudobnej scéne pohybuje neuveriteľných 30 rokov. Okrem množstva ocenení sa stal štvornásobným českým zlatým slávikom (v ankete kapela roka), päťnásobným víťazom českej Grammy a je označovaný za kráľa českého big beatu. Na festivale zaznejú aj jeho nesmrteľné hity ako „Lucie – Chci zas v tobe spat“. Festivalovú noc zakončí obľúbená indie kapela Billy Barman o 24.00 hod.

PLAGAT-FINAL

Celý program s časovým rozpisom nájdete na webstránke www.cityfestpiestany.sk.

Zdroj: Tlačová správa podujatia, foto: cityfest.sk, archív PNky

 

 

Populárne články