Connect with us

Kultúra

Reprízu „VADÍ – NEVADÍ“ uvedie DINO už túto sobotu

Published

on

Reklama

Novú hru z pera Františka Reháka s názvom VADÍ – NEVADÍ, ktorú odpremiérovalo Divadlo DINO v piešťanskom Dome umenia na vypredanom predstavení 19. marca, uvedie v repríze už túto sobotu 21. mája o 19,00 h. 

slideshow3„Diváci sa môžu tešiť na príbeh troch sestier, dvoch osudových mužov, jedného veselého farárka, šiestich veveričiek a ďalších milých postáv. Tak ako v živote, aj v tejto hre sa prelínajú smutné a veselé príhody našich hrdinov, ktorých osudy sú blízke mnohým z nás. Hlavný hrdina príbehu Paľko Slivka je milovníkom pálenky a má veľa starostí a radostí nielen okolo svojej pálenice. Divák bude mať veľa príležitostí sa jednak pobaviť, ale tiež zamyslieť nad životom samým. Veríme, že ak ste smutní, po tomto predstavení Vám bude na duši aspoň trošku veselšie. A ak ste veselí, Vaša radosť a smiech sa ešte znásobí,“ znie oficiálny text pozvánky.

Reklama

 

 

Reklama

Predstavenie autor František Rehák aj režíroval,  hudbu zložil Martin Valášek. Účinkujú: Pavol Ďuricha, Iveta Penthorová, Dana Jurčová/ Marcela Fecsuová, Zuzana Vavrová, Jozef Kuzma, Martin Škoda, Michal Nikodem, Margita Huťťová, Anežka Dominová, Zuzana Slámková, Miroslav Kojda, Martin Valášek.

-inf-, ilustr. foto: www.divadlodino.sk

Populárne články