Connect with us

Kultúra

Carmen à la Gypsy Devils

Published

on

Reklama

Tanečná dráma vášnivej, osudovej lásky krásnej a neskrotnej Cigánky – najznámejší príbeh lásky, ktorému nechýba romantická zápletka ani vášnivé emócie. Príbeh žiarlivosti, ktorý nevyhnutne smeruje k tragickej smrti môžete vidieť v Dome umenia Piešťany v nedeľu 7. februára 2016 o 19.00 h.

carmen

Reklama

V predstavení účinkuje Orchester Cigánski diabli, Tanečná skupina CREDANCE a sólisti baletu Slovenského národného divadla.

Nadčasový príbeh ožije v strhujúcom tanci
so zmesou španielskeho i cigánskeho temperamentu. Romantické melódie Georgesa Bizeta zaznejú v originálnej úprave Ernesta Šarköziho, vedúcej osobnosti orchestra Cigánski Diabli, jedného z najlepších orchestrov v kategórii etno a world music na svete, charizmatického cimbalového mága. Originálne diela, v ktorých majstrovsky spájajú folklór s ostatnými hudobnými žánrami (džez, etno, flamenco), dopĺňajú o výnimočnú virtuozitu, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou ich umeleckého prejavu. Fúzia tanečného a hudobného sveta s rôznorodosťou hudobných žánrov a tanečných techník to je Carmen à la Gypsy Devils.
Réžie a tanečného spracovania sa zhostil mladý talentovaný umelec Ladislav CMOREJ. Tanečná skupina CREDANCE a sólisti baletu SND predvedú určite tradičné a moderné, rafinované a vážne, vtipné, sexy, citlivé a virtuózne spojenie tanca s bravúrnou hudbou.

Reklama

Vstupné: 22,- €
Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia Piešťany v pondelok – piatok 14.oo – 17.oo a hodinu pred podujatím a cez www.predpredaj.sk Telefón: 033/24 58 001, 033/2458100.

PR

Populárne články