Connect with us

Šport

Na prvom Bikefeste vystúpia aj Funny Faces

Published

on

Reklama

Priaznivci adrenalínových športov a dobrej zábavy sa stretnú 19. až 21. augusta v Kálnici pri Novom Meste nad Váhom na prvom bikeovom festivale na Slovensku. Medzi headlinerov sobotňajšieho (20. 8.) večera patrí piešťanská indie rocková kapela Funny Faces a po nich zahrajú Dead popes company.

[singlepic id=16955 w=320 h=240 float=left]„V piatok vystúpia na Bikefeste Patália a Haed2down, v sobotu to rozbalia vynikajúci Funny Faces a po nich Dead Popes Company, večer doplnia skupinky Bright Eye spolu s českými A Banquet. Na hornom pódiu zahrajú DJs Drahosh, Fester, Dolyx, Liquid, Subcell, Daily a mnoho ďalších,“ povedal jeden z dramaturgov hudobného programu Richard Trebatický.

Reklama

Okrem kvalitnej hudby čakajú bikerov aj zaujímavé sprievodné podujatia, napríklad AirBag Jump s 8 metrovou štartovacou rampou, do ktorého si môže každý prihlásený zdarma zaskákať a vyskúšať svoje vysnívané triky. Divácky atraktívny bude aj Duel slalom – 300 metrov dlhý zjazd so súperom vyvrcholí nočným finále a víťaza korunujú za Kráľa kopca. Pretekať sa bude aj cez Kálnický les po novopripravenej 20 km dlhej trati. Chýbať nebude ani súťaž v balansovaní na bicykli, v hode kolesom aj celým bicyklom.

(mp)

Reklama

Populárne články