Connect with us

Novinky

Na Ahoji si v polovici júna zmerajú sily mladí lyžiari

Published

on

Reklama

Na Ahoji nad obcou Banka si už o pár dní zmerajú svoje sily lyžiari na tráve z Českej republiky, Nemecka, Rakúska, Talianska, Švajčiarska a samozrejme domáci Slováci. Počas tretieho júnového víkendu (17.-18.6.2017) sa v AHOJ GrasSki-Bike parku uskutočnia Medzinárodné preteky FIS žiakov. Areál na Ahoji tento rok prechádza tento rok zmenami, pričom najväčšou bol presun a predĺženie horného vleku, čo prispeje k širším možnostiam pri usporadúvaní pretekov v lyžovaní na tráve.
Podujatie začína už v piatok popoludní tréningami. V sobotu je na pláne slalom a v nedeľu si pretekári zmerajú sily v obrovskom slalome. V sobotu prvé kolo začína  o 11:00 h, druhé o 14:00 h. V nedeľu bude program o hodinu posunutý, čo znamená, že prvé kolo je na pláne o 10:00 h a druhé o 13:00 h.

 

Reklama

Prvé kolo Grasski FIS – Childrencupu ukázalo veľmi vyrovnanú úroveň pretekárov a tak domáce podujatie sľubuje tiež dramatické súboje. Slovensko budú reprezentovať pretekári z Bratislavy, Kremnice a domáci Piešťanci. „Príďte vytvoriť našim pretekárom skvelú atmosféru a nazrite do sveta lyžovania na tráve, v ktorom máme viacnásobnú majsterku sveta. Možno práve vaše dieťa bude následovníkom našej Barbary v tomto športe. Radi vás uvítame,“ pozývajú organizátori podujatia. 

Viac informácií o lyžovaní na tráve i samotnej akcii nájdete na www.grasskislovakia.sk.

Reklama


-th- Ilustr. foto: -lt-

Populárne články