Connect with us

Novinky

Martin Krajčovič: Škoda prerušenia víťaznej série, jasným cieľom je postup

Published

on

Reklama

Mužstvo PFK Piešťany má za sebou jesennú časť siedmej ligy, na čele má náskok piatich bodov pred dvojicou prenasledovateľov. K Najvýraznejším pokrokom patrí zapracovanie mladých hráčov končiacich v dorasteneckom veku do „A mužstva“ (Gula, Kusý, Kunic) a dopĺňanie základnej zostavy chlapcami zo staršieho dorastu (Valovič, Korec, Rusnák, Strelec, Kondrc, Miškech). Za pozitíva sa dá označiť herná dominancia v každom odohratom stretnutí. Naši futbalisti nastrieľali úctyhodných 74 gólov, čo je vynikajúca vizitka ich útočného herného prejavu. Najlepším strelcom tímu bol Jozef Glos, ktorému sa podarilo vsietiť až 30 gólov. Jesennú časť najvážnejšieho kandidáta na postup do šiestej ligy hodnotí tréner mužov Martin Krajčovič.

Reklama

Najlepší strelec tímu
Glos 30 gólov, Gula 18 gólov, Kusý 13 gólov

Tímový prejav (slabé a silné stránky)
Silnou stránkou nášho mužstva je individuálna vyspelosť každého jednotlivca, dobrá tímová chémia a individuálna zodpovednosť za celkový výsledok zápasu. Slabšia stránka sa prejavila ku koncu jesennej časti súťaže, keď mužstvo strácalo koncentráciu na niektoré herné činnosti.

Reklama

Splnenie cieľov
Našim hlavným cieľom je postup do VI. ligy, ktorý zatiaľ plníme, zamrzieť môže jedine prerušenie víťaznej série.

Ciele do jarnej časti
Mužstvo potrebuje doplniť káder a zapracovať nových hráčov do futbalovej filozofie klubu a na konci sezóny oslavovať po boku našich verných fanúšikov postup do vyššej súťaže.

„Na záver sa chcem poďakovať chlapcom za celú jesennú časť sezóny že pristupovali k svojim povinnostiam zodpovedne, tešili sa na každú tréningovú jednotku a vyvrcholením bol majstrovský zápas. Veľká vďaka patrí aj môjmu bratovi Michalovi Krajčovičovi, ktorý sa nám snažil vytvárať nadštandardné podmienky na prípravu mužstva a mne osobne pomáhal aj po odbornej stránke. Samozrejme, na záver nesmiem zabudnúť ani na celé vedenie nášho klubu PFK Piešťany na čele s Erikom Hlavatým,“ uviedol tréner mužov Martin Krajčovič.

MB/TK PFK

Populárne články