Connect with us

Novinky

Futbal: Muži PFK Piešťany pokračujú vo víťaznej sérii, i keď ich Chtelnica poriadne potrápila

Published

on

Reklama

V sobotu 30. septembra nastúpili v deviatom kole siedmej ligy na ihrisku Chtelnice. Zápas prvého mužstva ligy a mužstva zo stredu tabuľky mal nečakane vyrovnaný priebeh. Chtelnica vytrápila lídra a prehrala s ním tesne 2:1, aj keď po polčase vyhrávala.

Prvý gól strelil v 37. minúte domáci Michal Hrčka. Po zmene strán zapli hostia na vyššie obrátky a nakoniec zápas otočili vo svoj prospech gólmi Adama Kusého a Martina Gulu. „Po ťažkom týždňovom mikrocykle, keď kabínu napadla viróza, sme nastúpili na dnešný zápas prakticky bez tréningovej jednotky, a niektorí hráči iba zo sebazaprením absolvovali celých deväťdesiat minút zápasu. Víťazstvo sa nerodilo ľahko, aj keď na začiatku zápasu sme mali náznaky šancí, ale nedokázali sme prekonať domáceho brankára a naopak ešte pred koncom prvého polčasu sme inkasovali gól na jedna nula a s týmto výsledkom skončila prvá 45 minútovka. Cez prestávku som chlapcov nabádal ku zvýšenej aktivite, ktorá nám hneď od úvodu druhého polčasu priniesla drvivú prevahu, ktorú sme korunovali dvoma gólmi do siete domáceho mužstva. Tieto tri body si nesmierne ceníme, lebo naši chlapci si ozaj siahli až na dno svojich síl, a ukázali svoj charakter v neľahkých podmienkach na ihrisku domácej Chtelnice,“ zhodnotil tréner PFK Martin Krajčovič.

Reklama

9. kolo

Chtelnica – Piešťany 1:2 (0:1)

Reklama

Góly: 37. Michal Hrčka – 57. Adam Kusý, 67. Martin Gula

Zostava 9. kola: Kunic – Rusnák, J.Stachura, Krajčovič, Kollár(46 Valovič), Doktor, C.Stachura, Dadik, Kusý, Gula(90 Kondrc), Glos(C)
-red/TS PFK Piešťany

Populárne články