Connect with us

Kultúra

Svetalana Rymarenko sa predstaví v Piešťanoch, zahrá spolu s Madejom a Gajlíkom

Published

on

Reklama

Do Piešťan opäť zavíta výnimočná speváčka Svetlana Rymarenko, ktorá sa na pódiu tentoraz predstaví spolu so spevákom, hercom a zároveň kolegom zo známej vokálnej skupiny Fragile, Martinom Madejom. Koncert, ktorý sa uskutoční v rámci špeciálneho turné po jedenástich slovenských mestách 2 plus 1, odohrajú v sprievode špičkového klaviristu Tomáša Gajlíka v sobotu 28. októbra v priestoroch Kursalonu. Môžete sa tešiť na skvelé vystúpenie plné obľúbených skladieb, humoru a interaktivity s publikom.

Svetlana Rymarenko
Multižánrová speváčka Svetlana Rymarenko je 11 rokov členkou vokálnej skupiny FRAGILE na pozícii alt/soprán. Má za sebou spolupráce s poprednými českými i slovenskými kapelami a intepretmi, akými sú Richard Müller, Peter Lipa, Janko Lehotský, Oskar Rózsa, Martin Valihora, Polemic, Ondřej Brzobohatý, Helena Vondráčková a i.

Reklama

Martin Madej
Spevák, herec, tanečník.Vyštudoval muzikálové herectvo na VŠMU v Bratislave. Ako dieťa sa stal známym spoluprácou s Petrom Nagyom v jeho detských projektoch. Účinkoval vo viacerých muzikáloch v Divadle Nová scéna. Momentálne je súčasťou vokálnej skupiny Fragile a venuje sa aj svojej sólovej tvorbe.

Tomáš Gajlík
Klavirista, skladateľ a producent, ktorý študoval na prestížnej jazzovej univerzite v rakúskom Grazi. Spolupracovuje s menami ako Richard Müller, Fragile, Robo Opatovský a iní.

Reklama

-red-

Populárne články