Connect with us

Novinky

Futbal: Kohúti vyhrali turnaj v Bošáci

Published

on

Reklama

V nedeľu 18. marca boli zrušené všetky ligové zápasy Západoslovenského futbalového zväzu pre nepriazeň počasia. Ročníky 2008 a 2009 však mali naplánované turnaje v hale, takže im nič nebránilo zmerať si svoju aktuálnu výkonnosť. Hráči PFK Piešťany ročník 2008 dominovali na turnaji v Bošáci.

Piešťanskí Kohúti zdolali najskôr AFC Nové Mesto nad Váhom 6:0. Potom si poradili s tímom CFM Jozefa Adamca 4:0. V zápase z FK Hrádok takmer zaváhali a prišli o body, keď pre chvíľkovú stratu koncentrácie dostali tri rýchle góly. Podarilo sa im však dostať sa späť do zápasu a napokon vyhrať 4:3. V zápase proti FK Podolie si opäť z chuti zastrieľali a vyhrali 6:0. Posledný duel odohrali proti FŠRH Moravany nad Váhom. Proti silnému súperovi, ktorý sa prezentoval celoplošnou hrou a schopnosťou udržať loptu na svojich kopačkách sa Piešťancom podarilo streliť dva góly, ktoré ich upokojili a dodali sebavedomie. Súper síce znížil na 1:2, ale viac sa mu už do konca zápasu nepodarilo.

Reklama

PFK Piešťany  tak vyhrali všetky zápasy a zaslúžene na turnaji obsadili 1. miesto. Na druhom mieste skončilo družstvo FŠRH Moravany nad Váhom a tretí AFC Nové Mesto nad Váhom.

Reklama

Text a foto: -th-

Populárne články