Connect with us

Šport

Florbal: Pávi začnú sezónu doma proti Prievidzi

Published

on

Reklama

Floorbalisti FBC Páv Piešťany odštartujú novú sezónu v sobotu 17. októbra na domácej palubovke v telocvični Gymnázia Pierra de Coubertina. Hostiť budú ŠK Prievidza. Ich cieľom je v aktuálnej sezóne postup do 1. ligy. Pre zábavu fanúšikov chystajú viaceré zaujímavosti a vstup zdarma.
Kalendar zapasov zakladnej casti 2015-16 web„Vstupenky budeme rozdávať od stredy v meste. Vstupné na zápasy je zdarma, no ku každému domácemu zápasu sme si pripravili extra vizualizáciu vstupenky v limitovanom počte. Veríme, že ľudia si tak skôr zapamätajú dátum, čas a s kým hráme ako keď je všetko iba cez internet,“ vysvetľuje prezident klubu Matúš Kromholc. Samozrejme, že Pávi nezabudli ani na sociálne siete, udalosť prvého zápasu sezóny nájdete tu.

Zaujímavý bude hneď úvod duelu, keď sa majster sveta a piešťanská osobnosť hokejbalu, Martin Haring, zhostí úlohy vhodenia čestného buly na otváracom zápase florbalovej sezóny 2015/16.

Reklama

Pávi pred nadchádzajúcou sezónou posilnili svoje rady o päticu nových či staronových hráčov. Center Milan Schwarzbacher,  obranca Michal Srnec, krídlo Michal Bugár a univerzáli Drgoň a Slovák z Hlohovca by mali pomôcť klubu siahnuť po najvyšších métach. Viac informácií na www.pavpiestany.sk.

Posily 2015-16

Reklama

-th-

Populárne články