Connect with us

Novinky

FBC Páv Piešťany oslavuje. Florbalisti majú aj novú hymnu

Published

on

Reklama

Piešťanský florbalový klub FBC Páv Piešťany oslavuje piate výročie od oficiálneho založenia a dvanásť rokov florbalu v Piešťanoch. Pri tejto príležitosti vznikla nová hymna klubu aj vynovené logo a komunikácia. Klub v nadchádzajúcej sezóne prihlásil do ligových súťaží tímy vo všetkých kategóriách.

Reklama

Hymna s názvom My sme Páv spracoval raper  Róbert Juríček z Piešťan, alias Bio Rodrigez. Hudba je z dielne Abe Beats, jedného z najznámejších slovenských producentov, ktorý funguje v H16.  Klip k videu vyrobila Bona Publica, strih mal na starosti Lexis Production, svetlá ihshtg a okrem Bio Rodrigeza v ňom samozrejme účinkujú predovšetkým hráči piešťanského klubu.  „Za pomoc ďakujeme aj Mestu Piešťany za promptné zapožičanie piešťanskej zástavy – štandardy a zároveň Miroslavovi Nerádovi za zapožičanie priestorov v Diplomat Aréne na natáčanie zdarma,“ hovorí Matúš Kromholc, prezident FBC Páv Piešťany.

Počas leta pripravil klub pre mládež  viac ako 40 ranných tréningov na hokejbalovom ihrisku v mestskom parku. Do ligy v nasledujúcej sezóne prihlásili Pávi kompletne všetky kategórie, čo znamená, že všetky deti od 6 rokov budú hrať slovenskú florbalovú ligu. Klub tak bude mať po prvýkrát,  kompletnú mládežnícku základňu v súťaži. Juniorov túto sezónu čaká baráž o juniorskú extraligu a muži zabojujú o postup do 1. ligy. Ak sa im to podarí, bude sa v  Piešťanoch hrať opäť celoslovenská florbalová súťaž.

Reklama

K hymne aj nové logo

 

„Pri príležitosti 5. narodenín a taktiež roka úspešnej práce s mládežou na plné obrátky, spustenia všetkých kategórií, absolvovania množstva mládežníckych turnajov a postupne prichádzajúcich individuálnych, či tímových úspechoch, predstavujeme verejnosti upgrade nášho loga. Rozvrhnutie loga je efektívnejšie pre naše ďalšie aktivity. Celá  sezóna sa ponesie v rámci hesla My sme Páv, pričom celé naša komunikácia je rovnako označená hashtagom – nakoniec aj naša hymna nesie taký názov,“ dodáva Matúš Kromholc.

-red- Grafika: FBC Páv Piešťany

Populárne články