Connect with us

Novinky

Florbal: Pávi predviedli v Hlohovci strelecký koncert

Published

on

Reklama

Po prehre v Šali cestovali pávi na ďalší zápas do Hlohovca s jednoznačným cieľom vyhrať. Celý tím podal zodpovedný výkon a na začiatku stretnutia hráčov navyše upokojili dva góly, ktoré strelili v prvých desiatich minútach. Svoj náskok v ďalších častiach hry postupne zvyšovali a zápas nakoniec vyhrali desať gólovým rozdielom po tretinách 1:3,1:6 a 1:4 v pomere 3:13.

MG_1250_w

Reklama

„V samom závere prvej dvadsaťminútovky síce náš tím inkasovali nešťastný gól na 3:1, ktorý hráčov skôr nabudil a na konci druhej tretiny po streleckom koncerte svietil stav 9:2 v prospech Piešťan,“ uviedol prezident klubu Matúš Kromholc.

Poslednú tretinu poňali piešťanskí florbalisti tréningovo a skúšali kombinácie, ktoré môžu priniesť úspech v ťažších stretnutiach, ale aj tak stihli domácim ešte streliť štyri góly a nakoniec sa tešili z jasnej výhry v pomere 13:3.

Reklama

Fraštak Boys Hlohovec – FBC Páv Piešťany 3:13 (1:3, 1:6, 1:4)

Góly Piešťan: Beluský 3, Bugár 2, Polák 2, Hetteš 2, Schwarzbacher, Kromholc, Šerjenik, Kusenda.

Zostava Piešťan: Drabant (49. Vondráček) – Svetlík, Srnec, Lazarčík, Daniš, Drgoň – Bugár, Schwarzbacher, Kromholc, Šerjenik, Kusenda, Hetteš, Beluský, Šintál, Polák

-FBC Páv/Foto: archív th-

Populárne články