Connect with us

Novinky

Beh oslobodenia Kálnice aj s domácim gulášom a sprievodnou kamerou je tu

Published

on

Reklama

V sobotu 6. apríla ožije kálnická hlavná cesta súťaživými bežcami. Beh oslobodenia Kálnice sa po prvý raz konal v roku 1946. Aktuálne tiež 5,5 kilometrová trasa povedie po hlavnej ceste z Kálnice do Rakoľúb a späť pri úplnej uzávierke vozovky. Žiacka kategória je opäť s dĺžkou trate 1500 m.

Reklama

„Prebehnite sa po ceste, po ktorej bežne chodia autá a zažite atmosféru bežiacich vojakov spred 70 rokov s kamerou pred vami.“ pozývajú organizátori. Registrácia bude prebiehať do 13:00 h v miestnom kultúrnom dome. Výstrel zo štartovej pištole zaznie o 13:30 h.

Štartovné pre kategóriu dospelých je 8 eur, pre žiacku kategóriu 3 eurá. Pre všetkých bežcov budú pripravené medaily. Na víťazov v jednotlivých kategóriách čakajú pamätné poháre. Absolútny víťaz dostane navyše špeciálnu cenu. Občerstvenie bude zabezpečené počas celej akcie, štartovné zahŕňa porciu domáceho gulášu po pretekoch.

Reklama

Organizátormi podujatia Beh oslobodenia Kálnice sú Nové Mesto nad Váhom, obce Kálnica a Kočovce, firma Snowca sro, ktoré srdečne pozývajú priaznivcov behu na obľúbené podujatie. Minulých ročníkov sa zúčastnilo spolu vyše 230 bežcov.

Online prihlásenie tu.
-inf-

Populárne články