Connect with us

Kultúra

Twisted Sisters pobláznili všetkých…

Published

on

Reklama

„I wanna rock“ a „rock“, kričali s rukou hore festivaloví návštevníci každého veku, pohlavia či postavenia… Twisted Sisters totiž dali počas svojho sobotňajšieho vystúpenia na TOPFESTe pocítiť, čo znamená byť TOP a 40 rokov na scéne. Aj že sú FEST dobrí.

IMG_2534_resize

Reklama

 

Hoci sa rockeri so slovami nemaznali, a okrem rocku to bolo aj samé f*** alebo motherf***ers, predviedli, že hudobne sú absolútnymi profíkmi. Čistý zvuk (teda aspoň pre tých, ktorí nemajú absolútny sluch), ekvilibristické sóla, energická šou a práca s publikom ukázali, prečo sa stali naozajstnými headlinermi.

Reklama

IMG_2064_resizeNechýbala ale ani dojemná spomienka na člena ich tímu, zosnulého bubeníka A.J. Pera a záznam z jeho majstrovstva, či klasické komplimenty na adresu slovenských žien, ktorých krása učarila najmä gitaristovi Jay Jay Frenchovi. Absolútnou špičkou však bol šesťdesiatnik Dee Snider, ktorý na pódiu skákal, robil roznožky a predvádzal výbuchy energie.

IMG_2717_resize

Hoci kapela oznámila, že po 40-rokoch tours a koncertov už toho má dosť, preto budúci rok odchádzajú na odpočinok, na ich vystúpení nič podobné vidieť nebolo a návštevníci sa s nimi v sobotu lúčili veľkým aplauzom.

Pozrite si aj náš fotoreport zo sobotňajšieho večera, kde večerný program zahájil Hex, pokračoval ďalej v podaní mladej americkej kapely Hollywood undead, ktorí časť vystúpenia odohrali a odspievali v maskách a headlinera festivalu Twisted sisters. Po nich na hlavných stagoch ešte vystúpili Zoči-voči, Zóna A a Karpina.
-ad- foto: -lt-

Populárne články