Connect with us

Kultúra

Topfest kvôli koronavírusu presunuli na rok 2021

Published

on

Reklama

Organizátori oznámili, že podujatie sa v júni neuskutoční. Vstupenky zostávajú v platnosti aj na budúci rok.

Hudobný festival sa mal konať 26. a 27. júna v areáli Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. Ako headlinera tohto ročníka organizátori oznámili kanadskú rockovú kapelu SUM 41. Jej fanúšikovia ju však v plánovanom termíne neuvidia.

Reklama

„Vieme, že ste sa rovnako ako my tešili na leto plné hudby a zábavy. Festival sme pripravovali s nadšením, že vám opäť prinesieme skvelé hudobné zážitky. Kvôli pandémiu však nemôžeme teraz festival bezpečne usporiadať, a tak nám neostáva nič iné, len sa s touto situáciou vyrovnať ako mnoho ďalších festivalov v Slovenskej republike a na celom svete.“ uvádza v oficiálnom stanovisku festivalový tím.

Usporiadatelia dodali, že už teraz pracujú na presune programu na budúci rok a dúfajú, že sa im podarí pritiahnuť všetkých sľúbených účinkujúcich.

Reklama

„Lístky, ktoré ste si zakúpili na rok 2020 automaticky platia budúci rok. Tiež by sme vás chceli poprosiť, pokiaľ je to možné, aby ste lístky nevracali, ale nechali si ich, čím zároveň podporíte festival v týchto ťažkých časoch,“ dodali organizátori.

Text: Martin Palkovič

Populárne články