Connect with us

Aktuality

Tento víkend sa doma nikto nudiť nemusí (len ak chce)

Published

on

Reklama

Prvý septembrový víkend v Piešťanoch je už oddnes naplnený podujatiami. Ak sa chcete vybrať medzi ľudí, môžete prísť povzbudiť Piešťanské čajky do telocvične gymnázia na medzinárodný basketbalový turnaj, hokejistov ŠHK na posledný prípravný zápas pred extraligou, otvoriť výstavu obrazov a objektov v Magna Gallery, užiť si džezový koncert v Kursalone, kino vo Fontáne s Najhľadanejším mužom alebo Lidožúr v prírode na vážskom poloostrove.

cajky kosice

Reklama

REKLAMA

PNKYPEGO

Reklama

Na sobotu je od desiatej pre rodiny pripravený Deň ozbrojených zložiek s deťmi vo Vojenskom historickom múzeu, na Winterovej ulici sa popoludní môžete nechať zdarma objať alebo si na Lide vychutnať pohodu pri dennom programe Lidožúru – ping-pong, petang či súťaž v hádzaní žabiek. Podvečer  sa koná aj domáci zápas druhej futbalovej ligy na piešťanskom štadióne,  čajky zasa hrajú proti Košiciam, pokračuje hudba a zábava na Lide a kino pozýva na ďalší diel Sin City.

Nedeľa bude patriť tradíciám – o 15,00 h začínajú v ŽiWli dožinkové slávnosti s folklórnym súborom ŽITO, o štvrtej pod mušľou zahrá Vrbovanka a po nej v Kursalone tanečná kapela E.M.I. Lidožúr predstaví mestský crossfit a pridať sa môžete na bicyklovú jazdu mestom.

Okrem vymenovaného programu sa v meste koná viac ako desiatka výstav, viac informácií o všetkých podujatiach nájdete aj tu. Počasie by malo byť vhodné i na korčule, či bicykle – predpovede hlásia víkend príjemný, s teplotou až 29 stupňov Celzia i keď s občasnými prehánkami. Pre výlety do okolia ponúkame napríklad posledný námet nášho bloggera a cyklistu Petra Benka – Farmu Etelku. Tak čo, ešte sa vám chce sedieť doma?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(red, foto: archív redakcie, Peter Benko)

Viac o spomínaných podujatiach:

Ber cajgel, chyť sa roboty a dojdi aj na Lido (žúr)

Ozbrojenci a záchranári budú mať opäť svoj deň – pre deti

Veľkorozmerné experimenty predstaví Patrícia Koyšová

Na piatkovom džeze vystúpi aj Andrej Šaradín z Kanady

Nechajte sa objať – vždy to bude zadarmo!

Máte radi tradície? Dožinkové zvyky vám ukáže ŽITO

Basketbal: Čajky po letnej príprave čaká domáci silne obsadený turnaj

Hokejisti finišujú s prípravou na extraligu

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

Populárne články