Connect with us

Šport

Basketbal: Čajky po letnej príprave čaká domáci silne obsadený turnaj

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky po letnej príprave už piatok 5. septembra čaká prvý zápas v novej sezóne proti rumunskému ICIM Arad vrámci Medzinárodného basketbalového turnaja žien o pohár primátora mesta Piešťany. Jeho tretí ročník sa koná v hale Gymnázia Pierra de Coubertina od 5. do 7. septembra a okrem už spomenutých družstiev sa ho zúčastnia aj VŠ Praha a Good Angels Košice.

turnaj 2015.cdr

Reklama

 

REKLAMA

Reklama

pnky_1-ab-contact-sept

Každý deň sa hrá v dvoch termínoch o 15:00 h a o 18:00 h. V piatok na prvý duel nastúpia VŠ Praha a Good Angels Košice, v druhom stretnutí si sily zmerajú domáce Piešťanské Čajky a ICIM Arad. V sobotu si budete môcť najskôr pozrieť duel ICIM Arad proti VŠ Praha a podvečer sa stretnú víťazi predošlých dvoch ročníkov Good Angels Košice a Piešťanské Čajky. V nedeľu turnaj vyvrcholí zápasmi ICIM Arad – Good Angels Košice a Piešťanské Čajky – VŠ Praha.

Čajky tento rok čaká podobne náročná sezóna ako vlani, keď sa okrem domácej extraligy predstavia aj v medzinárodnej súťaži CEWL (Central Europe Woman League). V B skupine sa postupne stretnú s tímami Univ. Goldis ICIM Arad (ROM), VALOSUN KP Brno (CZE), SBŠ Ostrava (CZE) a Flying Foxes SVS Viena (AUT). Prvý domáci zápas CEWL zápas odohrajú čajky 26. novembra proti Ostrave.

-inf-

Populárne články