Connect with us

Kultúra

Tásler s IMT Smile dávkovali energiu v Kursalone

Published

on

Reklama

V rámci turné Akustik Tour 2011 zavítali v stredu 7. septembra do piešťanského Kursalon IMT Smile na čele s Ivanom Táslerom. Lístky boli beznádejne vypredané už dva týždne pred koncertom.

[singlepic id=19275 w=320 h=240 float=left]IMT Smile sa znova „nehralo“ a ako predskonana si priviedlo Samuela Tomečka. Ten stihol nažhaviť už aj tak natešné publikum, takže IMT Smile vystúpilo na javisko za búrlivých ovácií. Hoci bolo v sále teplo, Ivan do nej spolu s kapelou vniesol svieži závan s prísľubom zábavy. Prvú pieseň na Táslerovo veľké potešenie odspievalo takmer celé publikum. Výborne zohratá kapela sa očividne zabávala od prvej sekundy a Ivan Tásler sa správal ako doma. Jeho spontánne prejavy šťastia, obrovská radosť z hudby, nebývalá komunikácia s publikom a vybiehanie do davu nenechali nikoho na pochybách, že ísť na Táslera stojí za to.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=aGviHnEihno[/youtube]

Kapela odohrala svoje staršie best off a chystala sa ukončiť koncert. Pobúrené publikum si doslova vykričalo ďalšie dva prídavky. Nakoniec to kapela rozpeckovala skladbou Bozk z albumu Odysea II. Teda to najlepšie na koniec. IMT Smile zase raz dokázali, že patria k slovenskej hudobnej elite a ich piesne sršiace charizmou už z CD jednoducho musíte zažiť naživo.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=CKbtJP75BY0[/youtube]

[nggallery id=1062]

Autor: Daniela Serišová Foto: Tomáš Hudcovič – hugophoto agency

REKLAMA

Populárne články