Connect with us

Kultúra

Slniečko zahrá v Sokolovciach, ale nie v blázinci

Published

on

Reklama

Kombinácia rocku, folku, punku, prvky world music a osobité texty zaznejú v obci, ktorá je dejiskom jedného z najväčších hitov kapely. Ty skončíš v Sokolovcách v blázinci zahrá a zaspieva partia okolo Petra Remiša 9. júna v Budvar Aréne.

[singlepic id=29374 w=320 h=240 float=right]Kapela sa počas takmer tridsiatich rokov svojho fungovania stala skutočnou legendou a o dobre naladených fanúšikov nemá núdzu. Často sa stáva, že kto zaváha sa na ich koncert ani nedostane. Zvyčajne je totiž vypredané.

Reklama

Lístky sú v predpredaji už teraz. Stoja 3 eurá a zoženiete ich na Obecnom úrade v Sokolovciach, v Saint Tropez bare na ratnovskej strane Sĺňavy a samozrejme v Budvar Aréne v Sokolovciach.

Budvar Aréna, kde sa koncert uskutoční, sa môže pochváliť špeciálnym výčapným zariadením, ktoré zaručuje najlepšiu kvalitu piva. Čapujú 10 a 12 stupňový Budějovický Budvar. Koncert bude na terase, kde môžu fanúšikovia Slniečka ochutnať klobásky pečené na čiernej variante tohto piva. Labužníkov poteší aj dobrý guláš.

Reklama

Pozrite si archívne video Ty skončíš v Sokolovcách v blázinci:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=awAZosgiybY[/youtube]

(pr)

Populárne články