Connect with us

Aktuality

Park bude opäť plný fotografií

Published

on

Reklama

Na sobotu 24. septembra pripravujú členovia Piešťanského fotoklubu ďalší ročník najpríjemnejšieho stretnutia amatérskych fotografov na Slovensku. Je ním Park Foto Piešťany, výstava fotografií v plenéri. Samozrejme aj profesionáli sú vítaní.

[singlepic id=19708 w=450 h=440 float=left]Vlani sa podujatia zúčastnilo cez 70 fotografov, ktorí na pripravených sieťach prezentovali stovky fotografií. Videlo ich asi tritisíc divákov. V sobotu sa v Piešťanoch koná tiež každoročné kvetinové korzo, ktoré je veľmi fotogenickou udalosťou. Takže milovníci fotografie môžu v tento deň okrem prezentácie svojej tvorby v parku zaloviť aj po ďalších pekných záberoch.

Reklama

Ak máte záujem zúčastniť sa Park Fota ako vystavujúci, využite možnosť registrácie vopred na emailoch fotoklub@kursalon.sk alebo na veronika.skultetyova@magnaea.sk, alebo telefonicky +421 908 281 068. Prísť môžete aj bez takejto registrácie. Stačí jednoducho zájsť v sobotu 24.9.2011 medzi 8.30 a 11.00 do Kursalonu, kde sa dozviete všetko podstatné, a potom môžete zavesiť svoje fotografie v parku. Každý účastník je po akcii pozvaný na pečené prasiatko!

Pre inšpiráciu si pozrite fotogalériu z minulého roka:

Reklama

[nggallery id=165]

Autor: db

Populárne články