Connect with us

Kultúra

Neznámi priviezli z Českej republiky ďalšie ocenenie

Published

on

Reklama

Po vlaňajšom zisku Ceny Michala Tučného a úspechu na legendárnom festivale Porta v roku 2009 dostala country kapela Neznámi certifikát Association For Main Scene Of Country Music. Toto ocenenie prebrali počas uplynulého víkendu z rúk prezidenta asociácie na festivale Starý Dobrý Western na priehrade Bystřička pri Vsetíne.

[singlepic id=17536 w=320 h=240 float=left]„Vďaka tomu sme sa zaradili do spoločnosti takých hviezd ako Pavel Bobek, Robert Křesťan a Michal Tučný, oni sú totiž tiež držiteľmi tohto certifikátu,“ vysvetlil spevák Jaroslav Šimo. Odborníci i poslucháči chvália kapelu Neznámi najmä preto, že skladby žánru country interpretuje hlavne v slovenčine.

Reklama

Neznámi zahrali v piatkovom programe festivalu počas country bálu spolu s domácou kapelou Gympleři a v sobotňajšom programe mali samostatný koncert, počas ktorého prevzali ocenenie. Po vystúpení ich v ten deň čakali ešte vystúpenia na najväčšom slovenskom country festivale Country Fest Rozmarín Terchová a večer na festivale Country Tužina.

[nggallery id=990]

Reklama

Autor: sj Foto: Robert Loukota

Populárne články