Connect with us

Kultúra

Grape bude mať aj piate pódium

Published

on

Reklama

Organizátori festivalu Grape, ktorý sa uskutoční 12. a 13. augusta na piešťanskom letisku a  jeho hlavnými hviezdami budú Interpol, Hurts, či The Wombats, zverejnili tohtoročný nový televízny spot. Tak ako vlani aj teraz sa ho režijne ujal Braňo Vincze. Okrem mladých komparzistov v ňom účinkujú aj páni v oblekoch zo skupín Lavagance, Talkshow, Billy Barman a Purist.

[youtube width=“516″ height=“320″]http://www.youtube.com/watch?v=tNU-pul-tzk[/youtube]

Reklama

Na Grape mali byť štyri pódiá, napokon ich však bude päť. Na druhý festivalový deň (v sobotu dopoludnia) totiž dorazí špeciálny  tourbus REDBULL. Program Redbull pódia a bližšie informácie sľúbili organizátori už čoskoro…

[singlepic id=15967 w=520 h=320 float=center]

Reklama

[singlepic id=15968 w=520 h=1000 float=center]

Autor: db

 

Interpol (usa)

Kapela Interpol vznikla v roku 1997 v New Yorku v zostave Paul Banks (spev, gitara), Daniel Kessler (gitara), Carlos Dengler (basgitara) a Greg Drudy (bicie). Drudy kapelu opustil v roku 2000 po vydaní debutového EP s názvom Fukd ID #3. Následne ho nahradil Sam Fogarino. Ich prvý štúdiový album Turn On The Bright Lights vyšiel v roku 2002, pričom hudobné časopisy NME a Rolling Stone ho zaradili medzi najlepšie albumy dekády. Odvtedy vydali ďalšie tri albumy – Antics (2004), Our Love to Admire (2007) a Interpol (2010). Po vydaní poslednej spomínanej nahrávky kapelu opustil aj Dengler a Interpol odvtedy pôsobí ako trojčlenná formácia. Na koncertoch však s nimi vystupujú aj basgitarista Brad Truax a klávesák Brandon Curtis.

Populárne články