Connect with us

Kultúra

Festival BEEFREE opäť otvorí brány pre všetkých zadarmo

Published

on

Reklama

Najväčší festival tanečnej hudby na Slovensku už čoskoro vypukne na letisku v Piešťanoch (29. -30. júla). Na štyroch pódiách sa počas dvoch dní predstaví viac, než 150 DJ-ov a hudba bude znieť nepretržite od piatku 18.00 h až do nedele 6.00 h. Festival BEEFREE sa koná už trinásty raz, ako vždy zadarmo.

[singlepic id=16587 w=320 h=240 float=left]Festival má už od svojho vzniku v roku 1999 odlišnú filozofiu od všetkých slovenských akcií a párty. „BEEFREE je oslavou tanečnej hudby na Slovensku. Oslavou, ktorá je pre všetkých zadarmo. Je to každoročné stretnutie dídžejov, ktorí sa chcú predviesť, zahrať si na kvalitnej aparatúre, porozprávať sa s kolegami z brandže, vymeniť si skúsenosti a v neposlednom rade sa aj zabaviť,“ povedal Tomáš Marko z Kuul Fabrik, ktorá festival organizuje. Celkovo tak na návštevníkov čaká 36 hodín plných hudby na niekoľkých pódiíach (house stage, techno stage, drum´n bass stage a trance stage).

Reklama

Oproti minulému ročníku však festival zmenil lokalitu. Z areálu vodných športov v Hornej Strede sa presunul na letisko v Piešťanoch. „V novom areáli si prídu na svoje všetci. Kto sa bude chcieť ísť okúpať, tak je to len kúsok do Hornej Stredy. Zmena lokality prinesie aj väčší komfort, viac miesta na parkovanie a stanovanie. Bude to tiež väčšie, krajšie a čistejšie,“ dodal organizátor.

Všetci dídžeji sa na tento festival tešia a väčšina z nich si pripravuje špeciálny set. Nie vždy totiž majú príležitosť hrať pred takým davom a ukázať, čo dokážu. Zo slovenskej DJ-skej špičky sa na festivale predstavia DJ Toky, DJ Boss, DJ Benco, DJ Tibor Holoda, DJ Galagha či DJ Gabanna. Zo svetoznámych DJov zase reprezentanti tranceovej scény DJ Mike Koglin a DJ Greg Downey.

Reklama

Pozrite si videopozvánku na tento ročník. Je v nej uvedené ešte staré miesto konania, festival sa z Hornej Stredy presunul na piešťanské letisko.

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=p9FM30-ZG8w[/youtube]

Text: Tlačová správa BEEFREE

Populárne články