Connect with us

Aktuality

Fanúšikovia AC/DC.sk si prídu na svoje za tretinovú cenu

Published

on

Reklama

Podľa objednávky zverejnenej na webe Mestského kultúrneho strediska zahrá kapela v Hudobnom pavilóne 6. augusta o 20.00 h v rámci podujatia Socha piešťanských parkov. Ich koncert plánovaný na Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny (OLKS) zrušil primátor Remo Cicutto.

[singlepic id=16657 w=320 h=240 float=left]Za dvojhodinový koncert malo vtedy MsKS zaplatiť 4400 eur (+ DPH). V objednávke na august je uvedená cena 1500 eur. Koncert bude taktiež trvať dve hodiny a vystúpi aj hosť Rony Janeček. Ten sa mal predstaviť už počas OLKS a súčasťou vystúpenia mala byť aj ohňová show. Tieto skutočnosti však neboli v objednávke na jún uvedené. Pod článkom na PNkách sa po zverejnení týchto skutočností rozbehla rekordne dlhá diskusia. Niektorým čitateľom sa zdala cena premrštená, iní ju obhajovali kvalitou kapely.

Reklama

[singlepic id=16656 w=320 h=240 float=right]Práve na základe tejto diskusie sa podľa Marty Mrázikovej z referátu kultúry mestského úradu primátor rozhodol zrušiť vystúpenie AC/DC.sk. On sám po májovom zastupiteľstve povedal, že mal na to osobný dôvod.

AC/DC.sk mali už odvtedy v Piešťanoch a okolí niekoľko vystúpení (Truck Aréna, Topfest, Čachtické dni). Najbližšie sa predstavia už 30. júla počas Benátskej noci.

Reklama

Ich augustový koncert v Hudobnom pavilóne je súčasťou výstavy Socha piešťanských parkov. MsKS na ňu dostalo grant 3000 eur z ministerstva kultúry.

[nggallery id=936]

Autor: Martin Palkovič

 

Populárne články