Connect with us

Novinky

Veľká Cena Piešťan aj s bohatými sprievodnými akciami

Published

on

Reklama

Okrem silných strojov rôznych  tried a kubatúr ponúknu motocyklové preteky Veľká Cena Piešťan, ktorá začína už o dva dni – v piatok 19. augusta na piešťanskom letisku, aj bohatý sprievodný program. V sobotu vyplnia obedňajšiu prestávku akrobati s paraglidingovou show, na nedeľu sú pripravení kaskadéri na MOTOTV SHOW a večerný program v Rockovej Zóne bude nabitý hudbou po oba dni. Pre deti organizátori nachystali štvorkolky, kolotoče a ďalšie atrakcie. Viac informácii nájdu záujemcovia na stránke Piešťanského motocyklového klubu pmkpiestany.sk. Na piatok večer pripravujú aj prehliadku strojov a súťaže o lístky na Námestí slobody.

Reklama

Rozpis tréningových a súťažných jázd nájdu záujemcovia tu. Piešťanský motocyklový klub budú doma reprezentovať Jozef Borbeli, David Hanzalík, Miloš Kluc, Marek Šurina a Daniel Šurina.

Sprievodné podujatia:

Reklama

Acrobatic paragliding show

SOBOTA 13:30 – 14:20 hod.

zidekMOTOTV SHOW

Stunt-Rider Show

NEDEĽA  11:45 – 12:45 hod.

toth1


Rocková zóna

LIVE STAGE  Piatok 19.08.2016

18 – 20 hod.    New Village gang / rockabilly /

20 – 22 hod.    Juraj Kupec s kapelou / poprock /

LIVE STAGE  Sobota 20.08.2016

18 – 20 hod.   Tusté Baletky / alternativ rock – sranda rep /

20 – 22 hod.   Alone /Rock /

22 – 24 hod.   Four Faces / melodic metal /

Tuste baletky

Organizátori pripravili na piatok večer o 19,00 h na Námestí slobody aj veľkú promo akciu – rozhovory s jazdcami, autogramiáda, prehliadka pretekárskych motocyklov, safety car Audi R8, Promo auto Hummer a možnosť vyhrať i lístky na preteky.

Zdroj: pmkpiestany.sk, FB Piešťanský motocyklový klub

Populárne články