Connect with us

Novinky

Triatlon: Slovakman štartuje v Piešťanoch už tento víkend

Published

on

Reklama

Aktualizované – Štrnásty ročník Slovakmana 226, čo je prvý dlhý triatlon na Slovensku, sa uskutoční už túto sobotu 6.augusta na piešťanskej Lodenici. Podujatie je jediným so štatútom Majstrovstiev Slovenskej republiky v dlhom triatlone a súčasťou FORD CZECHMANTOUR 2016.

IMG_8116_resizeSúťažiaci v rámci neho absolvujú 3,8 km plávanie, 180 km cyklistika a 42,2 km beh. Záujemcovia si môžu vyskúšať aj Piešťanskú sedmičku – beh na 7 km – jeden okruh bežeckej trate Slovakmana. Účastníci sa mohli prihlasovať do polovice júla a ich prezentácia sa koná už v piatok popoludní. Samotné preteky začínajú už v sobotu ráno od 7,00 h štartom jednotlivcov, štafety odštartujú o 10 minút neskôr. Predpokladaný príchod prvých trialonistov do cieľa je o 15,30 h. Vyhlásenie výsledkov naplánovali organizátori na 23,10 h.

Reklama

 

Po trase bude niekoľko občerstvovacích zastávok a jedno z motivačných pódií umiestnia aj na Kolonádovom moste.

Reklama

1_905
1_9131_914Víťazom minulročného dlhého triatlonu Slovakman 226 v Piešťanoch sa stal už sedemnásť rokov v Čechách a na Slovensku v tejto disciplíne neporazený Petr Vabroušek, uvidíme, kto v tomto roku získa zlato, pretože v zozname účastníkov Vabroušek nefiguruje.

-red-, Zdroj: www.slovakman.sk, foto: archív PNky

 

Populárne články