Connect with us

Šport

Titul najlepšieho kanoistu patrí opäť piešťancovi Matejovi Rusnákovi

Published

on

Reklama

Slovenský zväz rýchlostnej kanoistiky aj tento rok oceňoval svojich najlepších pretekárov v ankete Rýchlostný kanoista roka 2015. V Dome kultúry Zrkadlový háj v Bratislave 22. januára sa uskutočnil Galavečer rýchlostnej kanoistiky. Okrem hlavných kategórií kajakári, kajakárka, kanoista, výkon roka, najlepší junior, tréner roka vyhlasoval  Slovenský zväz rýchlostnej kanoistiky aj výsledky Slovenského pohára 2015. Najlepším kanoistom bol opäť vyhlásený Piešťanc Matejovi Rusnák.

3-6d1a91ad581cdf967201c3c6f6d151ea38935e0f

Reklama

Galavečer sa zaraďuje medzi spoločenské udalosti, kde je priestor pre stretnutia slovenskej kajakárskej špičky. Mali sme možnosť stretnúť našich zlatých majstrov, ale aj bývalých úspešných vodákov, olympionikov, trénerov a v neposlednom rade priateľov tohto športu, ktorí nás podporujú. Najlepším slovenským kajakárom za rok 2015 sa stal skvelý Juraj Tarr člen najúspešnejšieho slovenského štvorkajaku.

Najlepšou kajakárkou sa rovnako ako vlani stala Martina Kohlová. V Slovenskom pohári 2015 sa klub Kajak&Kanoe Piešťany umiestnil na 4. mieste. Medzi najlepšími boli ocenení Michal Jurčo, Hana Mikéciová, Romana Mikušová a Daniel Rybanský. V sobotu 30. januára 2016 v Bratislave v nákupnom centre AVION môžete zažiť pretekársku atmosféru. Uskutoční už tradičné zimné podujatie – majstrovstvá Slovenska ťahaní na pádlovacích trenažéroch.

Reklama

-text,foto : tlačová správazdroj: canoe.sk, sport.sme.sk-

Populárne články