Connect with us

Novinky

Rugby: Slovenské rugby sa hlási o slovo, pridajte sa k tímu RUC Piešťany

Published

on

Reklama

Rugby je síce určené pre rôzne typy hráčov, ale určite nie je pre každého. Drsní športovci musia byť schopní na ihrisku odovzdať množstvo fyzických i duševných síl a hlavne zostať napriek tvrdosti disciplinovaní. Slovenská rugbyová únia rozbieha nábor hráčov vo všetkých regiónoch a jej súčasťou sú aj členovia miestneho Rugby Union Clubu Piešťany. Hlavnou myšlienkou je poukázať na džentlmenstvo, ktoré je neodmysliteľnou súčasťou každého správneho rugbystu a na ktorom si zakladá každý tím na svete. Ak si trúfate pridať sa k piešťanským hráčom rugby, určite sa zastavte na niektorom z tréningov.

IMG_8733_resize

Reklama

„Rugby je šport, ktorý je nielen rýchly a drsný, no hlboko ctí džentlmenské zásady. Práve na toto upozorňuje nová kampaň Slovenskej rugbyovej únie, ktorá sa originálnym štýlom snaží pritiahnuť pre svoj šport nových fanúšikov. Všetci sa veľmi tešíme z tejto spolupráce a sme hrdí na to, že aj členovia nášho tímu sú tvárami tohto projektu. Pevne veríme, že spomínaná kampaň bude efektívna najmä v náborovej časti a priláka množstvo záujemcov do nášho milovaného klub. Do nášho klubového programu sme začlenili otvorené tréningy pre každého, kto má chuť vyskúšať niečo nové. Tešíme sa na Vás!“, pozýva RUC Piešťany do prezident klubu Terry Purton.

IMG_8614_resize

Reklama

Pre ľudí na Slovensku sa zdá rugby agresívne, ale z vlastnej skúsenosti viem, že len do momentu kedy ho sami vyskúšajú. Základnými piliermi rugby sú:
• Čestnosť: Je základným prvkom rugby. Je vytváraná poctivosťou a fér hrou.
• Nadšenie: Rugbistov a rugbyových priaznivcov spája vášnivé nadšenie pre hru. Rugby prináša vzrušenie, emócie, a vedomú súdržnosť s globálnou rugbyovou rodinou.
• Súdržnosť: Rugby má zjednocujúceho ducha, ktorý vytvára doživotné priateľstvá, kamarátstva, schopnosť tímovej práce a spoľahlivosť bez ohľadu na kultúrne, zemepisné, politické, alebo náboženské rozdiely.
• Disciplína: Je neoddeliteľnou súčasťou rugby na ihrisku aj mimo neho. Odráža sa v nej rešpekt k pravidlám, predpisom a základným hodnotám rugby.
• Rešpekt: K spoluhráčom, súperom, rozhodcom a všetkým zúčastneným v hre je prvoradý.

IMG_8575_resize

Tréningy na štadióne PFK:
Utorok o 17:00
Štvrtok o 17:00
Nedeľa o 11:00

Kontakty:
Mail: f.kral852@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/RugbyClubPiestany/?fref=ts
Tel: +421 944 961 867

-Slovak rugby, Rugby Union Club Piešťany/Foto: Slovak rugby, archív-

Populárne články