Connect with us

Novinky

Koučom piešťanských hokejistov sa stal Dušan Gregor

Published

on

Reklama
Novým trénerom ŠHK 37 Piešťany sa stal Dušan Gregor. Meno jeho asistenta bude známe v najbližších hodinách. Novomenovaný kouč havranov prevezme mužstvo na tréningu už dnes – v utorok 2. februára.
clanok_9814Vedenie klubu ŠHK 37 Piešťany sa s Gregorom zatiaľ dohodlo na spolupráci do konca sezóny. Hlavnou úlohou nového piešťanského kouča bude zmobilizovať tím a dostať ho do play-off. „Dušan Gregor bol jedným z trénerov, o ktorého sme mali záujem už pred sezónou. Vedeli sme, že je aj teraz voľný, tak sme sa mu ozvali a dohodli sme sa. Verím, že to je správna voľba,“ povedal na margo angažovania skúseného trénera prezident ŠHK 37 Jaroslav Lušňák. Nový kouč havranov nastúpi namiesto odvolaného Lea Gudasa. Kto bude jeho asistentom zatiaľ klub neinformoval.
 hokej havrani
Meno Dušana Gregora je späté najmä s Duklou Trenčín, kde pôsobil ako hráč a neskôr aj ako tréner. Naposledy pôsobil tento skúsený tréner v minulej sezóne v Slávii Praha, predtým dokonca koučoval tím KHL Admiral Vladivostok. V slovenskej najvyššej súťaži trénoval okrem Dukly Trenčín aj Martin, Košice, či Žilinu a v českej lige viedol Liberec. V minulosti trénoval reprezentačnú „dvadsiatku“ a skúsenosti má aj z ruskej VHL, kde viedol tímy Sokol Krasnojarsk i Saryarka Kaaganda.
Zdroj: www.shk37.sk, Tlačová správa Tomáš Horký

Reklama

Populárne články