Connect with us

Novinky

Basketbal: Piešťanské Čajky dnes štvrťfinále pravdepodobne neodohrajú

Published

on

Reklama

Štvrťfinálový zápas play – off proti Cassovii Košice plánovaný na dnes 23. marca zrejme nebude. Tím z východu Slovenska totiž kvôli zraneniam i vysokoškolským povinnostiam hráčok nevedel v danom termíne postaviť dostatočne kvalitný káder. Prípadná predohrávka, respektíve dohrávka zase nebola akceptovateľná zo strany piešťanského klubu. Očakávaný duel tak bude pravdepodobne len formálny. Po rozcvičke a 15 minútovej čakacej dobe na súpera nastúpi základná päťka Čajok na palubovku a po vhodení rozskoku rozhodcovia zápas ukončia. Následne záležitosť dorieši Hracia Komisia SBA. 

V prípade pricestovania Cassovie na dnešný zápas sa normálne odohrá a vstup na zápas bude voľný. Vstupenky, ktoré ste si zakúpili na štvrťfinále play off, vám budú platiť v zápasoch semifinále play off, na ktoré sa vstupenky predávajú v pracovné dni v Diplomat Aréne od 11:00 do 13:00, v deň zápasu (2.apríla 2016) potom od 16:30.

Reklama

Piešťanské basketbalistky ako rockerky.

Už dnes štartuje play-off ženskej basketbalovej extraligy. Piešťanské Čajky si predtým trošku užili aj mimobasketbalové aktivity.

Reklama

1012847_1310165875663913_6679605975394394863_n

Vicemajsterky Slovenska, ktoré tento rok nastupovali aj v Európskom pohári sa pondelok zúčastnili na odovzdávaní cien pre Najúspešnejších športovcov mesta Piešťany za rok 2015. Čajky boli vyhlásené za najlepší kolektív. Ešte predtým sa na chvíľu dievčatá zahrali na tvrdé rockerky. V reštaurácii Kursalon totiž prebehlo oficiálne fotenie pred vyraďovacími súbojmi, ktoré sa nieslo práve v znamení rockovej hudby a Čajky idú do najdôležitejšej časti sezóny so sloganom „Play off – to bude iný koncert!“. Fotografie si môžete pozrieť na facebookovom profile Piešťanských Čajok.

„Chceli sme, aby si dievčatá pred najdôležitejšou časťou sezóny trošku vyvetrali hlavy a vymysleli sme takéto fotenie. Myslím, že sa to celkom vydarilo, baby si to užili a niektoré z nich dokonca ukázali svoj hudobný talent. Teraz sa však už plne sústredíme na súboje play-off, v ktorom máme vysoké ambície,“ povedal výkonný riaditeľ Piešťanských Čajok, Miloš Drgoň.

-lt/Zdroj: Piešťanské čajky/Foto: archív, Laco Ďuračka-

Populárne články