Connect with us

Kultúra

Hody Trebatice prinesú to najlepšie českej a slovenskej hudby, program zakončí ohňostroj

Published

on

Reklama

Trebatice pri Piešťanoch sa v piatok 12. a v sobotu 13. augusta stanú centrom zábavy, hudbu, atrakcie pre deti, ohňostroj a ešte mnoho ďalšieho ponúknu miestne hody. V predchádzajúcich rokoch existencie sa z podujatia stal obľúbený festival, tentoraz na ňom vystúpia HEX, Gladiator, Heľenine oči, Tiktaci, The Paranoid a ďalší umelci. Do malej západoslovenskej dedinky príde aj česká kapela Čechomor, ktorá ponúkne ochutnávku z pripravovaného albumu a návštevníci sa môžu tešiť aj na neplánovaný bonus. Nenechajte si ujsť to najlepšie z českej a slovenskej popovej a rockovej hudby s farebným podmazom, šou vypukne už zajtra.

trebatickehody-2015-1_resize

Reklama

„Som naozaj rád, že do Trebatíc sa nám podarilo dostať špičku slovenskej a českej hudobnej scény. O skvelú zábavu sa postará HEX, Gladiator, Heľenine oči, Tiktaci, The Paranoid a ďalší umelci. Príde aj Čechomor, ktorý na podujatí tohto tipu naozaj nemôže chýbať. Okrem skvelej hudobnej produkcie sme znova pripravili aj množstvo atrakcií pre deti, verím, že potvrdíme status výborného rodinného festivalu,“ vraví Dušan Drobný z agentúry Topfest.

trebatickehody-2015-2_resize

Reklama

Čechomor miluje slovenské publikum a do Trebatíc sa teší o to viac, že tam budú fanúšikovia všetkých vekových kategórií. Kapela pre nich pripravila program, ktorý ich vraj poriadne rozdivočí.

„Milujeme slovenské ľudovky, ktoré sú plné energie a aj preto ich máme v repertoári. Tento rok chystáme nový album a tak určte zahráme aj nejaké novinky. Nebudú však chýbať ani osvedčené hity, ktoré od nás fanúšikovia očakávajú. Dúfam, že si spolu s nami zaspievajú „Mezi horama“, „Gorale“, alebo „Rodičovská lítost“,“ teší sa spevák a gitarista kapely František Černý.trebatickehody-2015-4_resize

„To všetko doplnia výbuchy veľkolepého ohňostroja. Na tomto festivale bude novinkou a verím, že skvelo doplnení výbornú zábavu. Pôvodne sme tento ohňostroj chceli odpáliť na Topfeste, no počasie nám spravilo škrt cez rozpočet a namiesto farebných delobuchov rockový festival ukončili blesky z neba. V Trebaticiach to možno bude ešte väčšia zábava. Ohňostroj totiž rozžiari úplne celú dedinu,“ uzatvára Dušan Drobný.

trebatickehody-2015-6_resizetrebatickehody-2015-10_resizetrebatickehody-2015-9_resize

Program HODY TREBATICE 2016:

Piatok 12.8.2016

17:00 Saba
18:10 Malý Princ
19:25 Gladiator
20:45 Heľenine Oči
22:10 Divokej Bill
23:30 HEX

Sobota 13.08.2016

16:00 Punková knedla
17:00 Tiktaci
18:25 Beáta Dubasová
19:50 Zuzana Smatanová
21:35 Čechomor
23:10 The Paranoid
0:30 Dharma

-lt/Zdroj: TS Propaganda House krátené/Foto: Mário Petlák #iHASHTAG-

Populárne články